جراحی پروتز چانه
جراحی پروتز چانه

جراحی پروتز چانه

جراحی پروتز چانه، جزو جراحی های زیبایی چانه و زیر مجموعه ی جراحی زیبایی صورت است با هدف ایجاد تناسب میان اجزای صورت و زیبایی بیشتر چهره انجام می شود.

 

جراحی پروتز چانه:

چانه به عنوان قسمت میانی فک پایین نقش مهمی در زیبایی چهره دارد. حالت قرارگیری دندان های فک پایین و بالا در فرم چانه اثرگذار است. در صورتی که فرم قرار گیری دندان ها مرتب و نرمال باشد، تنها به وسیله جراحی زیبایی چانه می توان نتیجه دلخواه را برای زیبایی و تناسب چهره به دست آورد، اما اگر فرم قرار گیری دندان ها طبیعی نباشد، لازم است تا ارتودنسی و جراحی کامل فک نیز انجام بشود. گاهی در این گونه موارد لازم است تا جراحی زیبایی بینی نیز انجام شود تا نتیجه مطلوب حاصل گردد.

متناسب سازی و ایجاد تعادل و هماهنگی میان اعضای صورت، باعث جذابیت چهره می شود. چرا که اجزای مختلف صورت به ویژه چانه و بینی بر زیبایی یکدیگر بسیار تاثیر دارند. در صورتی که چانه عقب رفتگی داشته باشد منجر به بزرگ نمایی بینی شده و بالعکس، اگر بینی بزرگ باشد، چانه عقب رفته به نظر می آید.

 

جنس پروتز چانه:

پروتز از مواد خاصی، که شبیه به پلاستیک فشرده شده است، تهیه می شود. این پروتز ها همیشگی بوده و جذب بدن نمی شوند.  پروتز های چانه انواع مختلفی دارند، برخی موجب می شوند تا چانه به سمت جلو بیاید. بعضی دیگر نیز فرم طبیعی چانه را اصلاح کرده و گذشته از جلو آوردن چانه، انحنای نرمال چانه را نیز پوشش خواهد داد. فرم، سایز و جنس پروتز ها بر اساس نیاز بیمار توسط پزشک معین می شود. نتیجه ای که از جراحی پروتز چانه می توان مشاهده کرد، یقیناً مطلوب تر از سایر روش های جراحی زیبایی چانه خواهد بود.

 

کاندیدای مناسب جراحی پروتز چانه:

افرادی که چانه شان مربعی شکل یا نوک تیز باشد.
کسانی که گردن شان گوشتی و چاق است.
افرادی که به دلیل کوچک بودن چانه بینی شان بزرگ نمایی دارد.
اشخاصی که چانه شان عقب رفته است.
به کمک جراحی پروتز چانه می توان توازن و تناسب مورد نظر میان اعضای صورت به ویژه بینی و چانه ایجاد نمود و همان طور که در بالا گفته شد، در افرادی که بینی بزرگ دارند، معمولا بعد از جراحی پروتز چانه، لازم است تا فرد تحت عمل رینوپلاستی نیز قرار بگیرد.

 

شرایط لازم در فرد متقاضی جراحی پروتز چانه :

وضعیت سلامت جسمی باید توسط پزشک تایید شود.
مشکل فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی نداشته باشد.
مبتلا به بیماری های انعقادی خون نباشد.
برخی دارو ها را که موجب رشد استخوان می شود را دست کم از شش ماه قبل از عمل پروتز چانه، مصرف نکرده باشد.
انتظارات معقول و منطقی از نتیجه جراحی داشته باشد.

 

مراقبت های بعد از جراحی پروتز چانه :

رژیم غذایی نرم را تا مدتی پس از جراحی پروتز چانه رعایت کنید. پیشنهاد می شود تا در هفته اول بیشتر غذا های میکس شده میل کنید تا کمتر نیاز به جویدن داشته باشد.

بروز مقدار کمی درد، تورم و کبودی، بعد از جراحی، مانند دیگر عمل های زیبایی، طبیعی است و نگران کننده نیست و می توانید با مصرف مسکن های مجاز و کمپرس سرد، درد را راحت تر تحمل نمایید.

بریس یا چسب مخصوص، معمولاً یک هفته بعد از انجام جراحی برداشته می شود و در آن زمان قادر خواهید بود تا، فعالیت های روزانه تان را مجدد از سر بگیرید.

منبع:

https://dr-yaghobloo.ir

تعداد بازدید: 953

تذکر مهم شما نمی توانید با تکیه بر مطالبی که در سایت e پزشک منتشر می شود مبادرت به خود درمانی کنید.